Wie is Ilse Prins?

In het kort

  • Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de (jeugd)hulpverlening, waarvan meer dan vijftien jaar met hechting/adoptie/pleegzorg
  • Ik ben gespecialiseerd in hechting en zelfvertrouwen
  • Niet lang praten maar doen
  • Humor, transparantie en heldere uitleg
  • Behandeling op maat, die bij jou past, flexibel
  • Positief en enthousiast

Mijn verhaal meer uitgebreid;

Na het behalen van mijn HBO-Jeugd opleiding werk ik nu bijna twintig jaar in de (jeugd)hulpverlening. Ik ben getrouwd en ben moeder van drie kinderen waarvan er eentje in de bovenbouw van de basisschool zit en twee op de middelbare school. Ik ben mijn loopbaan gestart op de kinderafdeling van een groot universitair ziekenhuis waar ik werkte met ernstig zieke kinderen (o.a. op oncologie) Ik ging met ouders en kinderen mee naar onderzoeken en hielp hen om de normale ontwikkeling naast het ziek zijn door te laten gaan door spel en uitleg.
Daarna werkte ik geruime tijd in de pleegzorg. Ik ging langs bij pleeggezinnen om met de pleegouders onder anderen te werken aan de hechting en andere ontwikkelingsuitdagingen. Een veelzijdige baan die nooit saai werd.
Begin 2000 ben ik met een aantal collega’s een speciaal adoptieteam gestart waar ik met heel veel plezier gewerkt heb en mijn kennis over hechting en zelfvertrouwen nog verder heb uitgebreid. Ik werk nu meer dan tien jaar in mijn eigen praktijk. Mijn specialisatie is hechting en zelfvertrouwen, daar ligt mijn passie. Een veilige hechting vormt een solide basis voor een prettig leven.

In mijn praktijk help ik mensen met (adoptie)hulpvragen. Ook komen er regelmatig pleeggezinnen, maar ook mensen met een slechte start in het leven weten ondertussen mijn praktijk prima te vinden. Naast mensen die de band met hun kind of met anderen willen verstevigen. Ik vind humor, transparantie en vooral ook uitleg over stress en lijf erg belangrijk. Meer weten over dit onderwerp betekent meer grip op je acties en emoties.

Mensen beschrijven mij als positief en enthousiast. Ik ben erg geïnteresseerd in verhalen en drijfveren van mensen die bij mij in de praktijk komen. We maken op een zo duidelijk en zo praktisch mogelijke manier een plan om je doelen te bereiken. Het is mijn uitdaging om samen met jou je vraag helder te krijgen en antwoorden vinden zodat je meer rust, overzicht en flexibiliteit gaat ervaren.